Autor: Kristiina Käit • 12. juuli 2023

Erakliinik Sensuse ärikasum kahanes võrreldes eelmise perioodiga

Erakliinik Sensuse eelmise aasta majandusarunde järgi kliiniku müügitulu küll kasvas võrreldes eelmise perioodiga, kuid ärikasum kahanes. Ettevõte maksab omanikele dividende ka sel aastal.
Sensuse erakliiniku silt.
Foto: sensus.ee

OÜ Sensus etc peamised tegevusalad on ambulatoorne psühhiaatriline raviteenus, psühhoteraapia, kliiniline psühholoogia, psühhodiagnostika ja psühholoogia alane täiendkoolitus ning erialane supervisioon. Ettevõte pakub laste ja täiskasvanute ambulatoorset psühhiaatrilist ravi, individuaalset nõustamist individuaalset psühhoteraapiat, pere- ja paariteraapiat ja psühhodiagnostikat. Omanikeringis on Katrin Orav, Katri-Evelin Kalaus, Elen Kihl. Kõigil on võrdne osalus. Kõik osanikud on ka ettevõtte juhatuse liikmed.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708