Autor: Meditsiiniuudised • 14. juuli 2023

Jalanuki või haamervarba korral aitab minimaalselt invasiivne kirurgia

Labajalaoperatsioone saab teostada uuendusliku minimaalselt invasiivse tehnikaga, mille eesmärk on säästa terveid kudesid nii palju kui võimalik ja muuta taastumine inimese jaoks võimalikult kergeks. Protseduur aitab ravida ka noorte lampjalgsust.
Fotol: ORTO Klīnika traumatoloog ja ortopeed Juris Brūklis .
Foto: Orto Klinika

Operatsioonile mõeldakse tihtipeale alles siis, kui deformatsioon muutub liiga suureks, kingade kandmine piinarikkaks ja valu igapäevaseks. Patsiendi taastumisperiood on aga kiirem ja kergem, kui labajalaoperatsioone teostada uuendusliku minimaalselt invasiivse tehnikaga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099