Autor: Meditsiiniuudised • 18. juuli 2023

Teavituskampaania julgustab vähi sõeluuringutel osalema ka ravikindlustamata inimesi

Euroopa Komisjoni ja Tervisekassa suvine teavituskampaania #GetScreenedEU julgustab eestlasi osalema tasuta vähi sõeluuringutel, kuhu alates 2021. aastast on oodatud ka ravikindlustamata inimesed. Uuringud on mõeldud eelkõige tervetele inimestele.
Tervisekassa ja Euroopa Komisjoni kampaania kutsub üles ja julgustab inimesi osalema sõeluuringutel.
Foto: Tervisekassa/Euroopa Komisjon

Euroopa Komisjoni ja Tervisekassa suvine teavituskampaania #GetScreenedEU Tervisekassa viib läbi riiklikke rinna-, emakakaela- ja jämesoolevähi sõeluuringuprogramme, kuid paljud mehed ja naised ei jõua erinevatel põhjustel siiski oma tervist kontrollima, vahendas Tervise Arengu Instituut.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708