Autor: Meditsiiniuudised • 19. juuli 2023

Regionaalhaigla kardioloogid tegid Eesti esimese kopsuarteri balloonangioplastika

Eelmisel nädalal tegid PERHi kardioloogid Rasmus Lubi ja Boris Lapidus professor Marcin Kurzyna juhendamisel Eesti esimese kopsuarteri balloonangioplastika, mis pakub tõhusat ravi kroonilise trombemboolilise pulmonaalhüpertensiooniga patsientidele.
Fotol: operatsioonimeeskond.
Foto: Põhja-Eesti Regionaalhaigla

Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) Kardioloogiakeskuse juhataja Julia Reinmetsa sõnul on tal hea meel, et nad saavad Regionaalhaigla kardioloogiakeskuses alates selle aasta juulist pakkuda uut ravimeetodit, milleks Eestis seni võimalust ei olnud, teatas Põhja-Eesti Regionaalgaigla.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708