Autor: Rahel Lepp • 24. juuli 2023

Pensionile siirduvad Rakvere perearstid teevad ruumi noortele

Üle Eesti kummitava perearstide nappuse juures võivad augustis pensionile siirduva Rakvere perearsti Helle Võsu patsiendid kergemalt hingata, sest nimistule on leitud uus tohter. Küll aga peab ta veel kaks aastat õppima ning seni ravib patsiente asendusarst.
Perearst Toomas Kiis hakkab Rakveres vastu võtma jaanuarist 2024.
Foto: Marianne Loorents/Virumaa Teataja/Scanpix

Perearstide leidmise eest hoolitseb alates möödunud aastast tervisekassa, kes viib läbi avalikke konkursse. Tervisekassa perearstiabi peaspetsialisti Maarika Liivamäe teatel lahendati Helle Võsu nimistule uue perearsti leidmine viisil, millest on saamas tavapärane praktika juhtudel, kui perearstikonkursile ei kandideeri nimistuta perearsti, kirjutab laanevirumaauudised.ee.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708