Autor: Kadi Heinsalu • 4. august 2023

Vebinarilt: enne semaglutiidi ikkagi elustiilimuutus ja liikumisravi

Ida-Tallinna Keskhaigla endokrinoloog Kristina Isanda sõnul on semaglutiid rasvumise ravis omal kohal ja piisavalt ohutu, kuid enne peab proovima elustiili ja liikumisravi, eriti kui kehamassiindeks ei ole väga suur ja soovitakse n-ö esteetilist kaalulangust.
Endokrinoloog Kristina Isand
Foto: Erakogu

Augusti alguses toimus Meditsiiniuudiste vebinar “Tühjema taldriku nimel”, kus ITK endokrinoloog Kristina Isand selgitas kolleegidele rasvumisravi eri meetodeid, peatus nii semaglutiidil kui ka teistel diabeedi- ja rasvumisravimitel ja vastas paljudele elust enesest tekkinud küsimustele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708