Autor: Meditsiiniuudised • 21. august 2023

Sel nädalal toimub suitsidaalse noore toetamise teemaline aastakonverents

Sel reedel korraldab Tallinna Lastehaigla Vaimse Tervise Keskus aastakonverentsi „Teadlikumalt koos ehk kuidas toetada suitsidaalset noort ja tema peret“. Peaesineja on psühhiaatriaprofessor Michael Kaess Berni ülikoolist.
Fotol: Depressiivne teismeline.
Foto: Shutterstock

Konverentsi ettekanded käsitlevad suitsidaalset noort riikliku, haridussüsteemi, perearsti, pere ja lähedaste ning psühhiaatrikliiniku pilgu läbi, püüdes leida ennetus- ja toetusvõimalusi teravale ning tundlikule probleemile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708