Autor: Meditsiiniuudised • 22. august 2023

Naised ei tohiks rasestuda vähemalt aasta pärast rindade suurendamise operatsiooni

Leedu Nordesthetics kliiniku plastikakirurgi Goda Astrauskaite sõnul on ajastus rinnasuurendamisoperatsiooni kaalumisel ülioluline, kuna see võib oluliselt mõjutada protseduuri, taastumist ja operatsioonijärgseid tulemusi.
Rinnaimplantaadid võivad raseduse ja rinnaga toitmise ajal rindade välimust muuta.
Foto: Northesthetics

Leedus asuva Nordesthetics kliiniku plastikakirurgi Goda Astrauskaite sõnul ei tohiks naised rasestuda vähemalt 12 kuud pärast rindade suurendamise operatsiooni. "Enne rasedust on operatsioon vähem keeruline ja taastumisperiood on palju kiirem. Pärast laste saamist muutuvad rinnakoed aga raseduse ja rinnaga toitmise tõttu, mis võib mõjutada pikaajalisi tulemusi," rääkis Astrauskaite. Ta lisas, et hiljem võib vaja minna korrigeerivat operatsiooni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708