Autor: Margot Vent • 1. september 2023

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool alustab õppeaastat üle seitsmesaja uue õppuriga kolmes kohas

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli esmakursuslased alustavad sügisel õpinguid kolmes kohas: Tallinnas, Haapsalus ja Kohtla-Järvel. Kokku alustab rakenduskõrghariduse ja kutseõppe õppekavadel ning magistriõppes üle seitsmesaja uue õppuri.
Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis alustab sügisel üle seitsmesaja esmakursuslase.
Foto: Tallinna Tervishoiu Kõrgkool

Tallinna pidulik avaaktus algab esmaspäeval kell 11 Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli (Kännu 67) aulas. Rakenduskõrgharidusõppes alustavad esmakursuslased õpinguid õe, ämmaemanda, optometristi, farmatseudi, hambatehniku ja tervisedenduse õppekavadel. Kutseõppes alustatakse õpinguid hooldustöötaja, lapsehoidja, hambaraviassistendi, tegevusjuhendaja ja tervishoiusekretäri õppekavadel ning magistriõppes terviseteaduse õppekaval.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099