Autor: Meditsiiniuudised • 4. september 2023

FOTOD: Regionaalhaigla tunnustusõhtul jagati stipendiume

Möödunud neljapäeval Tallinnas Lillepaviljonis peetud Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) tunnustusõhtul tähistati ühistegevusi haigla kestliku arengu suunal ja anti üle stipendiumid: lisaks noore arsti/spetsialisti ja elukestva õppe stipendiumitele ka teadustöö stipendium.
PERH jagas möödunud nädalal stipendiume.
Foto: PERH

Regionaalhaigla Grand Man 2023 professor Margus Viigimaa ja haigla juhatuse esimees Agris Peedu andsid üle kuus noore arsti/spetsialisti (Hans Erik-Ehrlichile, Siim Tõnissonile, Mariann Rugole, Karolin Riipsile, Kaisa Arrasele ja Anna Maria Sepale) ning kolm elukestva õppe stipendiumit (Margit Härmale, Eva-Maria Niine-Roolahele ja Liidia Grištšenkole).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708