Autor: Meditsiiniuudised • 18. september 2023

Ida-Viru Keskhaigla võtab suuna rahvusvahelistumise poole

Hetkel tegeleb haigla juhtkond arengukava koostamise kallal, ka nõukogu võib esitada oma ideid ja mõtteid. IVKH nõukogu esimehe Anton Dijevi sõnul võtab haigla rahvusvahelistumise suuna ja töötab välja praktikaprogramme spetsialistidele Euroopast.
Fotol: IVKH nõukogu esimees Anton Dijev.
Foto: IVKH

Nõukogu on Ida-Viru Keskhaigla kõrgeim juhtimisorgan, mis määrab haigla strateegilise arengusuuna. Keskhaigla nõukogu koosseisus on kuus liiget: kolm esindajat Kohtla-Järvelt, keda nimetab linnavalitsus ja kolm esindajat Tartu Ülikooli Kliinikumi poolt, vastavalt haigla põhikirjale. Kohtla-Järve linna esindajad nõukogus on Anton Dijev (nõukogu esimees), Zaur Abbassov ja Maria Merkulova. Tartu Ülikooli Kliinikumi esindajate hulgas on Priit Perens, Tanel Laisaar ja Kristiina Ojamaa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099