Autor: Meditsiiniuudised • 15. september 2023

TÜ professor Hele Everausi jalajäljed said Tartu Teerajate Alleele

Sel nädalal sai Tartu Teerajajate Allee täiustatud Eesti vähiravi eestvedaja ja luuüdi siirdamise algataja professor Hele Everausi jalajälgedega. Samal ajal said alleele ka TÜ direktori Krista Aru jalajäljed.
Fotol: (vasakult) Eesti vähiravi eestvedaja ja TÜ professor Hele Everaus ja TÜ raamatukogu direktor Krista Aru.
Foto: Katrin Käis

Professor Hele Everaus on Tartu Ülikooli Kliinikumi hematoloogia-onkoloogia kliiniku arst-konsultant. Tema eestvedamisel ja juhtimisel tehti 30 aastat tagasi Eestis luuüdi siirdamine, mis ravina on kasutusel tänaseni mitme vähivormi korral, vahendas kliinikum tasku.ee uudist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708