Autor: Meditsiiniuudised • 19. september 2023

Terviseala asekantsler lahkus ametist

Ekspress kirjutab, et möödunud nädalal lahkus ootamatult ametist sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Heidi Alasepp.
Asekantsler Heidi Alasepp
Foto: mu.ee

„Jah, vastab tõele, Alasepp esitas lahkumisavalduse,“ kinnitas sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo Ekspressile. Alasepp lahkus möödunud nädalal, kuid ministeeriumi veebilehel on Alasepa nimi veel alles. Ekspressile on väidetud, et Alasepale maksti riigiametniku kohta erakordselt suur lahkumishüvitis (koos puhkusetasudega, toim), ligi 40 000 eurot. Terviseminister Riina Sikkut ei oska hüvitise suurust öelda, kuid tunnistab, et Alasepp lahkus, sest tal ei tekkinud head klappi kolleegidega, sh kantsler Maarjo Mändmaaga. Muudeti ka tema juhitava üksuse struktuuri.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099