Autor: Meditsiiiniuudised • 22. september 2023

Selgusid maailma parimad nutihaiglad

Ajakiri Newsweek avaldas kolmandat korda edetabeli maailma parimatest tervishoius kõrgtehnoloogiat kasutavatest haiglatest. Edetabelist leiab kaheksa Ameerika Ühendriikide, ühe Saksamaa ja ühe Rootsi haigla. Parima Soome haiglana on 44. kohal Helsingi ülikoolihaigla.
Kümne maailma parima nutihaigla hulka jõudis ka kaks Euroopa haiglat.
Foto: Newsweek

Nimekirja juhib Mayo kliinik, millele järgnevad Clevelandi kliinik, Massachusettsi üldhaigla, Johns Hopkinsi haigla, Mount Sinai haigla, MD Andersoni vähikeskus, Memorial Sloan Ketteringi vähikeskus ning Brighami ja naistehaigla Ameerika Ühendriikidest, Berliini Charité ülikoolihaigla Saksamaalt ning Karolinska ülikoolihaigla Rootsist, vahendab newsweek.com.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708