Autor: Meditsiiniuudised • 25. september 2023

FIP ülemaailmsel apteekrite päeval: Laske apteekidel teha rohkem!

Rahvusvahelise farmaatsialiidu (FIP) esmaspäeval tähistatava ülemaailmse apteekrite päeva sõnum on "Laske apteekidel teha rohkem!". Kampaania annab apteekidele võimaluse tähistada oma saavutusi ühiskonna toetamisel, aga ka tutvustada oma väärtust ja edasist potentsiaali tervise parandamisel.
Rahvusvahelise farmaatsialiidu hinnangul võiks apteekidel rohkem teha lasta.
Foto: Shutterstock

FIPi hinnangul on COVID-19 andnud vaieldamatuid tõendeid apteekri võimekuse kohta tervishoiusüsteemi toetamisel. Liidu liikme - Ameerika apteekide ühenduse - andmetel tegid Ameerika Ühendriikide apteekide meeskonnad pandeemia ajal üle 350 miljoni protseduuri (COVID-testimised, vaktsineerimised, ravi ja statsionaare ravi).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099