Autor: Meditsiiniuudised • 27. september 2023

Tallinna lastehaigla sai tänu toetusfondi annetajatele uue kõnniroboti

Tallinna lastehaigla neuroloogia-taastusraviosakonnas ravi vajavad liikumisprobleemidega lapsed saavad nüüdsest kasutada uut, haigla toetusfondi annetajate toel soetatud kõnnirobotit. Aastas tehakse robotiga ligi tuhat protseduuri.
Kõnniroboti kasutamist demonstreerib 11-aastane Romet.
Foto: Tallinna Lastehaigla Toetusfond

"Kõnnirobotit vajavad lapsed, kellel on mitmesugustest haigustest tingitud liikumispuuded. Esimene kõnnirobot, mille ostsime haiglale 11 aastat tagasi, oli oma aja ära elanud ning uut seadet oli tarvis, et laste ravi oleks järjepidev ja jätkuks tõrgeteta,," rääkis lastehaigla toetusfondi juhataja Inna Kramer.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708