Autor: Meditsiiiniuudised • 29. september 2023

Valmis Eesti tervisetehnoloogia sektori arendamise plaan

Tartu ülikooli, TalTechi ja mitme teise osalise koostöös valmis plaan tervisetehnoloogia sektori arendamiseks. Sellele neljapäeval stardipaugu andnute eesmärk on jõuda kümnendi lõpuks kahesaja valdkonna ettevõtteni, millest ühe väärtus võiks olla miljard dollarit.
Tõnu Esko
Foto: Wikipedia

Plaan näeb ette ülikoolide ning teiste teadus- ja arendusasutuste tehnosiirdeprogrammide arendamist, aitamaks teadlastel arendada oma avastusi toodeteks või teenusteks. Lisaks kavatsetakse tihendada haiglate ja ülikoolide koostööd, töötada välja uued ja selged regulatsioonid, toetada eksporti, suurendada valdkonnas tegutsevate inimeste arvu ja oskusi ning parandada rahastusvõimalusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099