Autor: Meditsiiniuudised • 2. oktoober 2023

GALERII: Kliinikumi uus operatsiooniplokk avas huvilistele uksed

Möödunud reedel said huvilised tutvuda Tartu ülikooli kliinikumi uue C-korpuse operatsiooniploki ruumidega.
Kliinikumi uus operatsiooniplokk avas huvilistele uksed.
Foto: Andres Tennus

Operatsiooniteenistuse tööga tuli tutvuma ligi sada tervishoiutöötajat ja tervishoiu valdkonnas õppivat tulevast kolleegi. Uudistada sai lähipiirkonna moodsaimat operatsioonitehnikat ning lüüa kaasa mitmesugustes töötubades, näiteks hemostaasi, endoskoopilise, elektro- ja laparoskoopilise kirurgia töötoas ning anesteesiaõe töötoas. Kätt sai proovida ka mehaaniliste õmblusaparaatidega ning uudistada operatsiooniinstrumente.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099