Autor: Meditsiiniuudised • 13. oktoober 2023

GALERII: Ida-Tallinna keskhaigla tunnustas aasta töötajaid

Neljapäeval toimunud pidulikul tunnustusüritusel sai aasta arsti tiitli kirurgiakliiniku üld- ja onkoloogilise ravi keskuse juhtivarst doktor Liisa Vipp, aasta õendustöötaja oma ämmaemand Mariliis Priilinn ja aasta hooldustöötaja on Jelena Skripnikova.
Fotol: ITK tunnustusüritusel aasta arstiks valitud dr Liisa Vipp.
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

Kokku sai muusika- ja teatriakadeemias peetud ka haigla 238. sünnipäeva puhusel üritusel tunnustuse 69 töötajat, parima koostööpartneri tunnustuse pälvis SA Hille Tänavsuu Vähiravifond Kingitud Elu. Ida-Tallinna keskhaigla tunnustas parimaid töötajaid 19. korda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708