Autor: Meditsiiniuudised • 13. oktoober 2023

GALERII: Meditsiiniuudiste ja ITK silmakliiniku konverents "Silma valvetuba"

Konverents “Silma valvetuba” toimus neljapäeval, rahvusvahelisel silmapäeval ning keskendus vahetegemisele selles, mis kuulub esmatasandil käsitlemisele ja millega tuleks kiiresti jõuda lähima silmaarsti vastuvõtule.
Fotol: Konverents "Silma valvetuba".
Foto: Raul Mee

Konverents toimus ITK silmakliiniku ja Meditsiiniuudiste koostöös kolmandat korda. Puudutati nii laste- kui ka täiskasvanute akuutseid silmahaigusi, e-saatekirja temaatikat, diferentsiaaldiagnostikat, raviuudiseid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708