Autor: Meditsiiniuudised • 16. oktoober 2023

Tartu Ülikooli arstiteaduskonna aastapäeval sai teenete eest medali kolm professorit

Möödunud reedel, Tartu Ülikooli arstiteaduskonna 391. aastapäeval anti valdkonnale osutatud teenete eest arstiteaduskonna medal emeriitprofessor Mare Saagile, professor Alan Altrajale ning professor Priit Kaasikule.
Fotol: Medalisaajad (vasakult) prof Alan Altraja, emeriitprof Mare Saag, prof Priit Kaasik.
Foto: Tartu ülikool

Emeriitprofessor Mare Saag pälvis medali pikaajalise panuse eest hambaarstiteaduse instituudi juhtimisel ja eriala populariseerimisel. Mare Saag sõnas tunnustust vastu võttes, et tal on olnud õnn töötada heas kollektiivis ja lõpuks ka uues õppebaasis, mida oodati aastakümneid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708