Autor: Meditsiiniuudised • 1. november 2023

Kliinikumi arstid Inga Vaasna ja Arno Uppin pälvisid Euroopa erialaseltsi elutöö tunnustuse

Euroopa günekoloogilise onkoloogia selts ESGO tunnustas septembris Türgis Istanbulis toimunud 24. kongressil Tartu ülikooli kliinikumi kirurgiakliiniku kirurgilise ja günekoloogilise onkoloogia osakonna arste Inga Vaasnat ja Arno Uppinit professionaalse tunnustuse sertifikaadiga elutöö ja oma eriala edendamise eest.
Arno Uppin ja Inga Vaasna.
Foto: Tartu Ülikooli Kliinikum

Selliselt tunnustati tänavu esmakordselt ja ühekordselt spetsialiste, kes on seltsi liikmed, kellel on pikaaegne kogemus patsientide ravis onkogünekoloogia erialal ning kes on hoidnud ja edendanud seda eriala oma riigis ja väljaspool. Seltsi rahvusvahelise komisjoni otsusel vastasid toodud kriteeriumitele 114 onkogünekoloogiaga tegelevat erialaspetsialisti 33 riigist. Eestis pälvis lisaks kliinikumi arstidele tunnustuse doktor Kersti Kukk, kirjutas Kliinikumi Leht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099