Autor: Margot Vent • 3. november 2023

Erakliinikute raporti andmeil jäi Medicum plussi, aga Confido miinusesse

Äripäeva Infopanga erameditsiini möödunud aastat kokku võtnud raportist ilmnes, et enim kasumit said erakliiniku Medicum kaudu Tõnis Allik ja Jaanus Vool. Suurimate kahjusaanute sekka jäi suurettevõtja Margus Linnamäe, kellele kuulub Confido meditsiinikeskus.
Mulluste kasusaanute esikümme.
Foto: Äripäeva Infopanga erakliinikute raport

Enim kasu said mullu omanikena perearst Jaanus Vool ja eratervishoiuasutuste liidu juht Tõnis Allik (2,891 mln eurot) eriarstiabi ettevõtte Medicum Tervishoiuteenused kaudu. See 273 inimesele tööd pakkuv ettevõte määras mulluste tulemuste eest omanikele ka 550 000 eurot dividende.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708