Autor: Meditsiiniuudised • 3. november 2023

Viljandi haigla hoonete vahel transporditakse analüüse robotkulleri asemel taas autoga

Viljandi haigla suure maja ja Jämejala vaimse tervise küla vahel kaheksa kuu jooksul analüüse transportinud mehitamata kaugjuhitava robotkulleri Timmu asemel hakkas kolmapäevast taas kulleritööd tegema autojuht.
Robotkuller Timmu andis analüüside transpordi töö üle.
Foto: Kevin Karlson/CLEVON

Viljandi haigla haldusteenistuse juhi Andrus Pleesi sõnul lõppes Clevonis arendatud robotkulleri pilootprojekt oktoobriga. "See oli väga mugav, keskkonnasäästlik ning personali aega ja ressurssi säästev lahendus, mis pakkus inimestele palju elevust ning oli kindlasti ka üks parimaid innovatiivseid näiteid sellest, mida ja kuidas saab Eesti tervishoiuasutuses rakendada,“ ütles ta, lisades, et projekt lõppes põhjusel, et arendaja keskendub lähitulevikus uutel rahvusvahelistel turgudel avanenud pilootprojektidele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708