Autor: Meditsiiniuudised • 9. november 2023

Galerii: Sel nädalal toimus traditsiooniline 5-tärni õenduse konverents

5-tärni õenduse konverents toimus neljandat korda, selle korraldasid koostöös Põhja-Eesti Regionaalhaigla ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkool. Konvrentsil käsitleti erinevaid õendust puudutavaid teemasid.
Terviseminister Riina Sikkut konverentsi avamas.
Foto: Raul Mee

Terviseminister Riina Sikkut avas Swissotel Tallinnas traditsioonilise Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla poolt korraldatud rahvusvahelise 5-tärni õenduse konverentsi 2023, kirjutab Tallinna Tervishoiu Kõrgkool oma FB lehel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708