Autor: Kristel Kitsing • 14. november 2023

Kogemus: tervisekeskus väärtustab töötajate vaimset heaolu

Väike-Maarja Tervisekeskus OÜ pälvis vaimset tervist väärtustava organisatsiooni pronkstaseme, mis näitab, et selle tervisekeskus hindab oma töötajate vaimset heaolu ning teeb teadlikke samme selleks, et inimeste tervis oleks tööl hoitud.
Fotol: (vasakult) Väike-Maarja Tervisekeskus OÜ pereõde Ivika Meekler ja ämmaemand-pereõde Ragne Engaste.
Foto: Kristel Kitsing

Vaimse tervise probleemidele tähelepanu pööramine ja nendega tegelemine on oluline osa kaasaegsest töökohast ning võib aidata luua tervisliku ja toetava töökeskkonna. See omakorda võib suurendada töötajate rahulolu, lojaalsust ja tootlikkust, kirjutab laanevirumaauudised.ee.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708