Autor: Meditsiiniuudised • 15. november 2023

Eesti vanima rakenduskõrgkooli aastapäeval saavad õppurid tunnustuse

Kolmapäeval, 15. novembril tähistab 212. aastapäeva Eesti vanim rakenduskõrgkool, Tartu Tervishoiu Kõrgkool. Aastapäevaaktusel jagab üliõpilastele stipendiume Eesti suurim tarkvaraarendusettevõte Playtech Estonia, samuti saavad sel sügisel esmakordselt õppurid PAI stipendiumi.
Foto: Tartu Tervishoiu Kõrgkool

Eesti suurim tarkvaraarendusettevõte Playtech Estonia paneb neljandat õppeaastat järjest kaks korda õppeaastas viiele Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õendusüliõpilasele välja 500-eurosed stipendiumid. Sel sügisel saab esmakordselt ka viis Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õe ja viis hooldustöötaja õppekava õppurit viieks kuuks 750euro suuruse kodanikualgatuse PAI stipendiumi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708