Autor: Margot Vent • 16. november 2023

Rootsi koroona­strateegia "nägu" Anders Tegnell ei kahetse midagi

Äsja COVID-19 pandeemia teemalise raamatu välja andnud Rootsi COVID-19 strateegia "näo", endise riikliku epidemioloogi Anders Tegnelli sõnul ei kahetse ta midagi, ehkki paljud asjad võinuksid paremini minna.
Anders Tegnell.
Foto: Vikipeedia

Rootsi meedias on seoses Tegnelli raamatu ilmumisega räägitud sellest, kuidas erines Rootsi strateegia teiste riikide omadest, kuidas sai tundmatust Tegnellist rahvusvaheline kuulsus ja kuidas Rootsis kasvas suremus pandeemia algfaasis kiiremini kui mujal. Samuti on temalt küsitud, kas ta kahetseb midagi, millele on autor vastanud eitavalt, kirjutab Helsingin Sanomat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708