Autor: Meditsiiniuudised • 20. november 2023

Põlvamaa ettevõtluse Mastimänd on Acino Estonia OÜ

Möödunud neljapäeval kuulutati maanteemuuseumis Põlvamaa ettevõtluse Mastimänniks Põlvas ravimeid pakendav Acino Estonia OÜ, mille eelkäija Nycomed Sefa AS oli üks esimesi erakapitalil aktsiaseltse lagunevas Nõukogude Liidus.
Acino Estonia OÜ juhatuse liige Katrin Madissoo.
Foto: Põlvamaa Arenduskeskus

Šveitsi peakorteriga ravimifirma Acino arendab, toodab ja müüb rahvusvahelistel turgudel tunnustatud kõrgekvaliteedilisi ravimeid. Ettevõte on arenenud avalikkuse eest pigem varjus ja kohalike töötajate arengut väärtustades, kirjutab Lõuna-Eesti Postimees.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708