Autor: Meditsiiniuudised • 24. november 2023

Müügiloa hoidjad teatasid stenokardiaravimi ja antidepressandi tarneraskustest

Ravimiameti andmeil on müügiloa hoidjad teavitanud ravimite Trimetazidine Teva ja Trarett tarneraskustest. Esimese puhul on ravi võimalik jätkata teise sama toimeaine ja annusega müügiloaga ravimiga ning teise asemel on lubatud tarneraskuse lõpuni kasutada sama toimeaine ja ravimvormiga müügiloata ravimeid.
Tarneraskused tabasid ka üht stenokardiaravimit ja üht antidepressanti.
Foto: Shutterstock

Müügiloa hoidja Teva Pharma B.V. esindaja teatel kestab täiskasvanutel stenokardia raviks kombinatsioonis teiste ravimitega kasutatava ravimi Trimetazidine Teva 35 mg toimeainet prolongeeritult vabastavate tablettide (toimeaine trimetasidiin) tarneraskus eeldatavasti tuleva aasta augusti lõpuni. Alternatiivse ravimina on saadaval sama toimeaine ja annusega teine ravim.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099