Autor: Meditsiiiniuudised • 28. november 2023

Kampaania: Toidulisandeid tuleb tarbida läbimõeldult

Alates 2004. aastast on Eesti turule jõudnud ligi 13 000 eri toidulisandit. Et toidulisandite populaarsus suurendab nende ülemäärast tarbimist, püütakse kampaania "Korralik toit ei vaja toidulisandeid" käigus suurendada inimeste teadlikkust toidulisandite ohutust ja läbimõeldud tarbimisest.
Toidulisandeid tuleb turule üha kasvavas tempos.
Foto: Shutterstock

Regionaal- ja põllumajandusministeeriumi ning tervise arengu instituudi (TAI) kampaania kestab neli nädalat ja ministeeriumi toiduohutuse valdkonna peaspetsialisti Evelin Kivima sõnul juhitakse sellega inimeste tähelepanu sellele, et toidulisandid ei ole ravimid ja osa neist võivad sisaldada tugevaid toimeaineid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099