Autor: Meditsiiniuudised • 30. november 2023

Kliinikum kuulutas välja stipendiumikonkursid

Tartu ülikooli kliinikum kuulutas välja intensiivraviosakonna või II astme intensiivravipalati abiõe ning abiradioloogiatehniku stipendiumikonkursid.
Stipendiumile saab kandideerida 21. detsembrini.
Foto: Shutterstock

"Selleaastasel stipendiumikonkursil on oodatud kandideerima kliinikumis töötavad ja samal ajal tervishoiu kõrgkoolides kolmandal või neljandal kursusel õe või radioloogiatehniku eriala omandavad õppurid. Stipendiumi eesmärk on toetada meie tulevaste kolleegide õpinguid ning motiveerida neid jätkama tööd pärast lõpetamist just kliinikumis," tutvustas kliinikumi juhatuse liige, õenduse ja patsiendikogemuse juht Ilona Pastarus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099