Autor: Meditsiiniuudised • 13. detsember 2023

Valitsus eraldas tulevaks aastaks erihoolekandesse lisaraha

Tuleva aasta riigieelarvega otsustas valitsus eraldada erihoolekandeteenuste baaseelarvesse lisavahendeid kokku 6,1 miljonit eurot, mis suunatakse peamiselt erihoolekandeteenuste hindade tõusu ning teenuskohtade kättesaadavuse parandamiseks.
Foto: Shutterstock

Hoolekandeteenuste ja -toetuste poliitika juhi Tarmo Kurvese sõnul teenuse pakkumisel moodustab olulise osa kuludest tööjõu kulu. "Tegevusjuhendajate palka on õnnestunud igal aastal tõsta, mis on viimastel aastatel kasvanud kiiremas tempos kui Eesti keskmine palk," ütles Kurves lisades, et sellegipoolest ei saa tegevusjuhendajate keskmise palgaga 1166 eurot täna rahule jääda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099