Autor: Meditsiiniuudised • 22. detsember 2023

Tallinna Lastehaigla valis selle aasta parimad

Reedel kuulutas Tallinna Lastehaigla välja aasta parima arsti, noorarsti, õe ja noorõe, kes olid esitatud lastehaigla preemia nominentideks.
Tallinna Lastehaigla valis selle aasta parimad.
Foto: Peeter Särg

„Täna on eriline päev, sest lisaks tavapärasele tööle tunnustame ühisel jõuluhommikul Tallinna lastehaigla personali hindamatut panust ja pühendumust. Teie töö on nagu imeline kingitus, mis valgustab väikeste patsientide elu. Jõuluootuses soovin kõigile soojust, tänulikkust ja rõõmu sellest mida te iga päev teete. Aitäh, et olete siin,“ pöördus Tallinna Lastehaigla juhatuse esimees Konstantin Rebrov preemia üleandmisel oma töötajate poole.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099