Autor: Aivar Hundimägi • 1. jaanuar 2024

Varude planeerimine toob Rakvere äärelinna apteegile head müüginumbrid

Lääne-Virumaa apteekide äritulemusi võrreldes hakkab silma Tiina Kompusele kuuluv Rakvere äärelinnas asuv Lilleoru apteek, mille kahe viimase aasta käive on olnud üle miljoni euro ning eelmisel aastal kasvas ka kasum. Üks põhjus on varude planeerimises.
Rakveres Tartu maanteel asuva Lilleoru apteegi omanik Tiina Kompus
Foto: Vladislav Musakko/VIrumaa Teataja/Scanpix

„Asukoht on väga halb, oleme hästi äärelinnas, aga me hoiame tohutuid varusid ja ei piira varusid talvel ja suvel erinevate hooajatoodetega. Üritame defitsiiti vältida ja saada ladudest kauba kiirelt kätte. Valmistame ka ise ravimeid. Hoiame pidevalt apteegis erinevat sortimenti ja meid ei piira ka ükski hulgiladu. Oleme ise enda peremehed ja tellime mida tahame,“ loetles Tiina Kompus klientide teenindamise vahele enda apteegi tugevusi, mis on aidanud äärelinnas asuval rohupoel leida kundesid ka kaugemalt, kirjutas laanevirumaauudised.ee.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099