Autor: Margot Vent • 10. jaanuar 2024

GALERII Aasta arst 2023 on Le Vallikivi

Terviseminister Riina Sikkut andis kolmapäeval Tallinnas Stenbocki majas aasta arsti tiitli ja auhinna - Kai Roosaare klaasskulptuuri - Tallinna Jürgensoni perearstikeskuse perearstile ja endisele perearstide seltsi juhatuse esinaisele doktor Le Vallikivile.
Aasta arsti tiitli pälvinud Le Vallikivi.
Foto: Margot Vent

Auhinnatseremooniale aasta arsti õnnitlema tulnud peaminister Kaja Kallas ütles, et kui vaadata 2022. aasta patsientide rahulolu-uuringu tulemusi, siis tuli välja, et 69% inimestest oli aasta jooksul oma perearstiga suhelnud ja 80% neist jäi sellega väga rahule.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099