Kuula artiklit
Autor: Meditsiiniuudised • 19. jaanuar 2024
Kuula artiklit

Selgusid regionaalhaigla aasta tohter ja aasta kolleeg 2023

Eile õhtul toimus Kultuurikatlas regionaalhaigla aastaalguspidu, kus tunnustati aasta tohter 2023 tiitliga dr Helen Ilumetsa ja aasta kolleegi tiitliga Priit Evardit.
Fotol: (vasakult) regionaalhaigla ülemarst-juhatuse liige Kristo Erikson, õendusdirektor Katre Zirel, aasta kolleeg 2023 Priit Evardi, aasta tohter 2023 dr Helen Ilumets, juhatuse esimees Agris Peedu.
Foto: Ardo Kaljuvee

Sarnaselt varasemate aastatega selgitati ka seekord regionaalhaigla aasta tohter ja aasta kolleeg välja rahvahääletuse tulemusel. Kahe vooru lõpptulemusena selgusidki võitjad – Regionaalhaigla grupi Aasta Tohter 2023 on sisehaiguste keskuse ülemarst-juhataja dr Helen Ilumets, aasta kolleeg IT tehnilise toe spetsialist Priit Evardi. Palju õnne!

Kolleegid on kirjeldanud dr Ilumetsa järgmiselt: Kõige südamlikum, säravam ja abivalmim arst. Dr Ilumets on suurepärane suhtleja ja juht. Alati sõbralik, abivalmis ja äärmiselt suure empaatiaga. Väga kollegiaalne, hooliv ja põhjalik arst, kolleeg ja juht oma keskusele.

Loe lisaks
Selgusid PERHi aasta tohter ja aasta kolleeg 2022

Ja Priit Evardit nii: Priit ei jäta kunagi hätta, kui on vaja abi IT-alastes küsimustes. Ta reageerib abipalvetele alati kiiresti ja ei unusta sind ära. Ta on abivalmis, vastutulelik, sõbralik ja kiire tegutseja. Priidu jaoks ei ole lahendamata probleeme. Ta on eeskujuks meile kõigile!

Eelmisel aastal pälvis aasta tohtri tiitli hematoloogiakeskuse juhataja dr Mariken Ross ja aasta kolleegi tiitli koolitusspetsialist Kristi Remmik.

Selgusid regionaalhaigla aasta tohter ja aasta kolleeg 2023
Kuula artiklit

Selgusid regionaalhaigla aasta tohter ja aasta kolleeg 2023

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099