Autor: Koit Brinkmann • 24. jaanuar 2024

Preemiad ja pingerivid: apteegiketid pöörasid proviisorid toidulisandite müügimeesteks

Apteegikettide omanikud utsitavad keskselt ette kirjutatud müügiplaanide ja boonustega proviisoreid müüma toidulisandeid.
Usin müügimehetöö võib apteekrile boonusena tuua palgalisa sadu ja sadu eurosid kuus.
Foto: Shutterstock/kollaaž

Äripäev on näinud kirju, mille üks apteegiketi piirkonnajuht saadab igal kuul apteekidesse. Nendes kirjades on edetabelid selle kohta, millises summas on apteekrid iga tehinguga keskmiselt müünud toidulisandeid ja muud apteegikaupa, mis ei ole ravimid. Usin müügimehetöö võib apteekrile boonusena tuua palgalisa sadu ja sadu eurosid kuus. Lisaks nähtub kirjadest, et kett annab igale apteegile ette müügiplaanid, mille täitmist jälgitakse-kontrollitakse, kirjutab Äripäev.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099