Autor: Meditsiiniuudised • 25. jaanuar 2024

Vabaühendused saavad toetust sotsiaalse heaolu ja tervise edendamiseks

Sotsiaalministeeriumi vabaühenduste taotlusvooru, milles otsiti partnereid inimeste heaolu ja tervise edendamiseks, tuli 17 taotlust. Kuut väljavalituks osutunud projekti toetatakse kokku kolme miljoni euroga. Neist ühe käigus on plaanis pakkuda tasuta esmaabikoolitusi 75 000 huvilisele.
Eesti inimesed saavad toetuse eest muuhulgas arendada esmaabioskusi.
Foto: Shutterstock

"Seekordses taotlusvoorus oli valdkondade ampluaa üsna lai, hõlmates nii vaimse tervise teemasid kui ka toitumist ja esmaabi. Kõige suurema toetussumma – 2 100 000 eurot – planeerisime Eesti Punase Risti projektile, et Eesti inimesed saaksid arendada oma esmaabioskusi," kommenteeris ministeeriumi sotsiaalala asekantsler Hanna Vseviov.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099