Autor: Meditsiiniuudised • 31. jaanuar 2024

GALERII Ida-Tallinna keskhaigla avas taas tudengitele uksed

Ida-Tallinna keskhaiglat (ITK) külastavad traditsiooniliselt korra aastas nii Tallinna kui ka Tartu tervishoiu kõrgkooli tudengid. Jaanuari lõpupäevil tutvus haigla ja selle igapäevatööga enam kui sada tudengit.
Tallinna tervishoiu kõrgkooli tudengid ITK avatud uste päevadel.
Foto: Ida-Tallinna Keskhaigla

ITK residentuuri ja praktika koordinaator Marilis Naumov väljendas heameelt, et ITK on õppiv ja õpetav haigla. “Esimese poole päevast said tudengid aimu haiglatööst üldisemalt: õendusjuht Kätlin Pallo tutvustas haiglat, rääkisime ITK Akadeemiast ja koepangast. Vestlusringis tutvustasid meie noored, initsiatiivikad ja särasilmsed meedikud oma tööd ning vastasid tudengite küsimustele,” rääkis ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099