Autor: Meditsiiniuudised • 1. veebruar 2024

Kliinikumi peamaja A-korpuse rekonstrueerimistööd jõudsid lõpule

Jaanuaris jõudsid lõpule Tartu ülikooli kliinikumi L. Puusepa 8 maja vanima, A-korpuse rekonstrueerimistööd ehk meditsiinilinnaku IV ehitusjärk. Uuenduskuuri läbinud ambulatoorseteks vastuvõttudeks ja haiglaraviks mõeldud ravikorpus tagab kaasaegsed ravitingimused nii patsientidele kui ka töötajatele.

A- ja J-korpuse vaheline sild.
Foto: Tartu Ülikooli Kliinikum

A-korpus on Maarjamõisa meditsiinilinnaku hoonetiibadest vanim, ehitatud 1970ndatel aastatel. Korpust on rekonstrueeritud eri etappides ning viimasteks, 2.–4. korruse ehitustöödeks sõlmis kliinikum 2022. aasta 3. veebruaril ehituslepingu aktsiaseltsiga Nordecon ja selle tütarettevõttega Embach Ehitus. Ehituse eesmärk oli kaasajastada ruume, et paraneksid patsientide ravi- ja olmetingimused, samuti töötajate igapäevased töö- ning üliõpilaste õppetingimused.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099