Autor: Meditsiiniuudised • 15. veebruar 2024

Kliinikum: operatsiooniõe lõplik väljaõpe toimub töökohal

Tartu ülikooli kliinikumi operatsiooniteenistuse õendusjuht Catline Võrk ütles neljapäeval Euroopas tähistataval operatsiooniõdede päeval, et operatsiooniõe kutse on eriline ja nõuab spetsiifilisi oskusi, mistõttu toimub tema lõplik väljaõpe töökohal.
Kliinikumi operatsiooniõed.
Foto: Kliinikumi Leht

Võrgu sõnul töötab kliinikumis 98 operatsiooniõde, kellel on operatsioonitoas täita väga vastutusrikas roll, seda nii kirurge assisteerides kui ka narkoosis oleva patsiendi eest hoolitsedes, kirjutab Kliinikumi Leht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099