Autor: Meditsiiniuudised • 19. veebruar 2024

Baltimaade pediaatriaalaste teadustööde konkursi võitis Eesti esindaja

Riias, Stradiņši ülikoolis 26.-27. jaanuarini toimunud rahvusvahelisel laste tervisepäeva konverentsil kuulutati välja Baltimaade pediaatriaalaste teadustööde konkursi tulemused. Esikoha sai Tartu ülikooli kliinikumi resident.
Konverentsil osalenud (võitja Veronica Rähesoo on esireas vasakult neljas).
Foto: BioGaia_EWO

Korraldusmeeskonna teatel osales Läti, Leedu ja Eesti meditsiinitudengite ja residentide teaduskonkursil igast riigist viis esindajat ning osalenud kaitsesid oma projekte 26. jaanuaril toimunud finaalis. Laureaatideks valiti Mareks Marchuks Riia Stradiņši ülikoolist (parim illustreeritud plakat teemal "Multidistsiplinaarne lähenemine valuravile autoimmuunse entsefaliidiga patsientidel"), Sandra Ribikauskaite Vilniuse ülikooli arstiteaduskonnast ("Rinnaga toitmise praktika: läbilõikeuuring") ning Veronica Rähesoo Tartu ülikooli kliinikumist ("Võõrkehad Eesti laste alumistes hingamisteedes").

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099