Autor: Meditsiiniuudised • 19. veebruar 2024

Uuring: Kuus inimest kümnest oli arstiabiga rahul

Tervisekassa ja Kantar Emori tehtud uuringust selgus, et mullu oli arstiabi korraldusega rahul 63% Eesti 15aastastest ja vanematest elanikest, seejuures pidas üle poole elanikkonnast arstiabi kättesaadavust heaks. Kõik mainitud tulemused langesid koroonapandeemia-eelsele tasemele.

Mullu oli arstiabiga rahul kuus inimest kümnest.
Foto: Shutterstock

Mullu kulus tervishoiule 2,1 miljardit eurot, mille toel kasutas tervishoiuteenuseid ja ravikindlustushüvitisi 1,18 miljonit inimest. Värske rahulolu-uuringu kohaselt oli Eesti tervishoiusüsteemiga rahul 63% ja riikliku ravikindlustusega 67% elanikest, seejuures pidas arstiabi kättesaadavust heaks 54% elanikest. Kõik mainitud tulemused langesid koroonapandeemia-eelsele tasemele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099