Autor: Meditsiiniuudised • 26. veebruar 2024

Eesti osaleb üleeuroopalises rahvatervishoiu koostööprojektis

Ka Eesti osaleb ülemöödunud nädalal Norras alguse saanud vähi ja muude mittenakkushaiguste ennetamisele suunatud nelja-aastases koostööprojektis JA PreventNCD. Eestis on ühistegevuse juhtpartner tervise arengu instituut, ent projekti on kaasatud ka Tartu ülikool.
25 riiki hakkavad koos leidma lahendusi mittenakkushaigustest tingitud haiguskoormuse vähendamiseks.
Foto: Shutterstock

TAI teatel on Euroopa Liidu (EL) kaasrahastatava projekti kogueelarve 95,5 miljonit eurot, mis moodustab 20% liidu tervishoiueelarvest. Projektis osalevad 25 riiki soovivad koos leida lahendusi mittenakkushaigustest tingitud haiguskoormuse vähendamiseks.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099