Autor: Kristiina Käit • 26. veebruar 2024

Läti toidu- ja veterinaaramet hoitab Küprosele reisijaid kasside koroonaviiruse eest

Küprosel, mis on Läti elanike seas populaarne reisisihtkoht, levib kiiresti nn kasside koroonaviirus. Kuigi Lätis pole seda viirust praegu tuvastatud, tasub reisil olles silma peal hoida, teatas Läti toidu- ja veterinaarteenistus (PVD).
Foto: Shutterstock

Küprosel levib kasside nakkav peritoniit, tuntud ka kui kasside koroonaviirus. Inimestele see ohtlik ei ole, kuid kassidele võib see olla surmav, seega need, kes plaanivad minna Küprosele või on sealt hiljuti naasnud, peaksid olema eriti ettevaatlikud, vahendas Läti rahvusringhääling .

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099