Autor: Meditsiiniuudised • 1. märts 2024

Tervisekassa võtab Saaremaa haiglalt teatud operatsioonide õiguse

Tervisekassa audit tuvastas, et Saaremaal Kuressaare haiglas esines mitme südamestimulaatorioperatsiooni järel patsientidel enam kui kümme korda rohkem tüsistusi kui teistes haiglates. Sellest johtuvalt jääb haigla peagi ilma nende operatsioonide tegemise õigusest.
Südamestimulaator.
Foto: Shutterstock

Kardioloogide selts hoiatas probleemide eest juba pea kolm aastat tagasi, kuid neid ei kuulatud. Nüüd, pärast seda, kui viiel patsiendil tekkisid operatsiooni tagajärjel tüsistused, lõpetab tervisekassa aprillist Saaremaal südamestimulaatorioperatsioonide tegemise, kirjutas Eesti Päevaleht.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099