Autor: Kristiina Käit • 12. märts 2024

Süüdistused kliinikumi EMO juhi Sander Poksi suunal ei leidnud faktilist kinnitust

Tartu Ülikooli Kliinikumi sisekontrolliteenistus vaatas üle töötajate poolt haigla EMO juhile Sander Poksile esitatud süüdistused. Meditsiiniuudistele andis kommentaari 5. kliinilise valdkonna juht Jaan Sütt.
Fotol: Jaan Sütt.
Foto: Kliinikum

Postimees kirjutas varem oma loos, et kliinikumi EMO arstid kirjutasid alla umbusaldusavaldusele, milles süüdistavad EMO juhti Sander Poksi toksilise õhkkonna tekitamises ning väga suur osa töötajaid (artiklis 20) ei ole rahul Poksi juhtimisstiiliga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099