Autor: Meditsiiniuudised • 14. märts 2024

Järvamaa haigla laiendab naistele suunatud teenuseid

Järvamaa haigla laiendab märtsis naistele suunatud teenuste valikut: lisandusid korra kuus toimuvad mammoloogi vastuvõtud ja kolposkoopiliste uuringute tegemise võimalus ning peatselt saab füsioteraapilist abi kõhu- ja vaagnapiirkonna probleemide korral.
Järvamaa haigla laiendas naistele suunatud teenuste valikut.
Foto: Helje Mets

Alates märtsist saavad rinnanäärmeprobleemidega patsiendid registreeruda Ida-Tallinna keskhaigla rinnakeskust juhtiva doktor Gabor Szirko vastuvõtule. Vastuvõtud hakkavad toimuma korra kuus laupäeviti.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099