Autor: Meditsiiniuudised • 15. märts 2024

Kuressaare haigla patsientide nõukogu tegi avaliku pöördumise

Kuressaare haigla patsientide nõukogu tegi neljapäeval avaliku pöördumise, milles anti oma nägemus eriarstiabi olukorrast Saare maakonnas. Kaks nädalat varem tuli ilmsiks, et Kuressaare haigla jääb peagi ilma südamestimulaatorioperatsiooni tegemise õigusest.
Kuressaare haigla patsientide nõukogu tegi avaliku pöördumise.
Foto: Kuressaare Haigla SA

Avaldame terviseminister Riina Sikkutile, sotsiaalkaitseminister Signe Riisalole, tervisekassale, puuetega inimeste kojale, Kuressaare haigla nõukogule, Saaremaa vallavalitsusele ja vallavolikogule ning meediaväljaannetele saadetud pöördumise teksti:

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099